Forbiden Forum
Welcome To Forbiden

faction exam ? and answers

View previous topic View next topic Go down

faction exam ? and answers

Post by Admin on Sun Mar 20, 2011 9:47 am

Faction Exam Questions and Answers for level 1 and 2 Monolith:
Question 1 - Which is not a faction base?
Answer - Pixu Palace
Question 2 - Which is not in the faction base?
Answer - Copper-sparrow platform
Question 3 - What is the Maximum Level for a Faction Base?
Answer - 30
Question 4 - Can anybody enter faction base at non-battle time?
Answer - No, I can only enter my own faction base
Question 5 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Gain enough Faction Contribution
Question 6 - After a faction's rank has been upgraded, they can accumulate another type of point used to upgrade the faction's constellation map. What are these points called?
Answer - Constellation
Question 7 - A faction based will be disbanded if the faction doesn't reach the required amount of which of the following?
Answer - Health
Question 8 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Constellation Points
Question 9 - Players can obtain contribution by doing which quest?
Answer - Faction Quest
Question 10 - If a player levels a faction, what happens to their contribution?
Answer - It resets to 0

Faction Exam Questions and Answers for level 3 Monolith:
Question 1 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - River Gate
Question 2 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Event City

Question 3 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Pixu Palace
Question 4 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Wedding Tool
Question 5 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Fine Orb
Question 6 - Which item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Bless Box
Question 7 - Which building can enhance base defense?
Answer - Hall of Loyalty
Question 8 - Question 8 - At what rank can faction members obtain the special vitality +15 scroll?
Answer - 4 Stars
Question 9 - At what level in the Alchemy Labs can a player buy a +30 Vit scroll?
Answer - 8 Stars
Question 10 - Which Item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Limited Bag



provided by stormshadow

Admin


Character Sheet
Character Name:
Class:
Level:
0/0  (0/0)

http://forbiden.twilightlegend.net

Back to top Go down

Re: faction exam ? and answers

Post by Admin on Thu Nov 17, 2011 5:54 am

Faction Exam Questions and Answers for Level 4 Monolith:

Question 1 - Which is not obtained from the Armory?
Answer - Enhanced Buff

Question 2 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Dream Seeking Orb

Question 3 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Bone Burying Sand

Question 4 - In Perfect World, can Faction members obtain Faction EXP by handing in materials?
Answer - Yes

Question 5 - Architectural material can be obtained in many ways. Which of the following is incorrect?
Answer - Architectural material cannot be obtained by Faction quest.

Question 6 -Does Faction Health come from Faction EXP?
Answer - Yes

Question 7 - The Base Building can be destroyed under which certain situations? Which of the following is incorrect?
Answer - The Faction base can be destroyed by any faction member

Question 8 - If a Faction Building can be destroyed under certain situations, which of the following is true?
Answer - The Building can be destroyed in a Faction Battle.

Question 9 - If Faction Health is reduced to 0%, what happens?
Answer - Base will be closed. Funds will be cost to open it again.

Question 10 - Before upgrading Base Tech, certain requirements need to be met. Otherwise, Base Tech cannot be upgraded. Is this true?
Answer - Yes


Faction Exam Questions and Answers for Level 5 Monolith:

Question 1. Which is not the Faction Leader's responsibility?
Answer: Increases all Faction members' level by 1.

Question 2. A Faction Base's level can be upgraded using EXP. Which of the following does not contribute to EXP?
Answer: Faction Member Upgrading

Question 3. Building upgrades require time and materials. If you use more materials, you would save more time. Is this true?
Answer: Yes

Question 4. After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Humans?
Answer: Ethersteel

Question 5. A horrible calamity has struck Perfect World. A race foresaw this event and has the ability to lead the people in Perfect World towards a brighter future. Which race can is destined to lead the others to rebuild their new homeland?
Answer: Earthguard

Question 6. Circa the year 1000, a new human civilization is beginning its expansion in the west. Due to its location, the people called it the Sunset Country, or the Dusk Country as it has come to be known. But in what year did disaster strike this civilization?
Answer: PW. 1044

Question 7. In just 30 years, the Dusk Country went from being an unknown country to becoming a powerful empire with vast amounts of land. In order to achieve this, their emperor obtained a mysterious Relic that made his troops nearly invincible. Because of this, they won nearly every battle. But in the end, the Relic was buried with the emperor upon his death. What is the name of this relic?
Answer: Golden Mask

Question 8. After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Mystic?
Answer: Tellus Wood

Question 9. Unprocessed
Answer: The Tale of the Red Manor

Question 10. Upgrading the Manor of Justice can provide some passive benefits to Faction Members. What is one of those benefits?
Answer: Gain EXP by simply standing there.



Admin


Character Sheet
Character Name:
Class:
Level:
0/0  (0/0)

http://forbiden.twilightlegend.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum